Landelijke corona update

De camping is geopend vanaf 26 maart. Op de camping gelden dezelfde regels als in het algemeen in Nederland.Het sanitair is geopend op basis van gestelde regels.Krijgt u klachten als u hier verblijft, ga onmiddellijk naar huis.

BEZOEK: maximaal 2 bezoekers per staanplaats per dag, houd svp 1,50m afstand. Vanaf 5 juni 4 bezoekers per dag.

Landen of gebieden met een oranje kleurcode zijn hoogrisicolanden of -gebieden. De zeer hoogrisicolanden hebben ook een oranje kleurcode. De zeer hoogrisicolanden landen of -gebieden worden apart vermeld op www.nederlandwereldwijd.nl, hier kun je ook eenvoudig zien wat de kleurcode per land is. Voor zeer hoogrisicolanden geldt dat reizigers:

  • een verplichte negatieve PCR-test moeten doen;
  • verplicht zijn om een quarantaineverklaring in te vullen en mee te nemen;
  • verplicht in (thuis)quarantaine moeten.

Voor hoogrisicolanden, zoals Duitsland op dit moment, geldt dat reizigers:

  • een verplichte negatieve PCR-test moeten doen;
  • het dringende advies krijgen om in (thuis)quarantaine te gaan.

Het maakt niet uit met welk vervoersmiddel een reiziger in Nederland aankomt. De quarantaineplicht of advies geldt voor alle vormen van vervoer: het vliegtuig, de trein, bus of auto.

Ten slotte is het goed om te weten dat een vaccinatie op dit moment nog geen recht geeft om vrij te reizen. Ook gevaccineerde reizigers uit zeer hoog- en hoogrisicolanden moeten zich houden aan de hierboven genoemde regels. a een verblijf hier van langer dan 48 uur gaat u thuis 10 dagen in quarantaine. Indien er wijzigingen c.q. versoepeling wordt aangekondigd houden wij u op de hoogte.

Logo Recron Zoover logo