Webdesign: Holiday Media klik hier voor een routebeschrijving

Camping Zon en Zee is een gezellige familiecamping gunstig gelegen aan de rand van het mooie vissersdorp Yerseke, rechtstreeks aan één van Europa's zuiverste wateren, de Oosterschelde.
In dit grootste Nationaal park van Nederland staat water dan ook centraal in alle opzichten. In dit prachtige hart van Zeeland kunnen vissers, duikers, zeilers en zwemmers hun hart ophalen.

Animatie programma

Camping Zon en Zee kenmerkt zich vanwege de gastvrijheid, ruimte en rust. Toch kan het in het hoogseizoen en weekenden een gezellige drukte zijn door de uiteenlopende activiteiten en animatie.

Tegenover de camping ligt de gezellige jacht- en vissershaven. Bovendien bevindt zich op nog geen 300 meter afstand een strandje. Er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden binnen handbereik: o.a. natuurgebied Yerseke Moer en het Zeeuwse polderlandschap waar water en land elkaar op een bijzondere manier kruisen. Uitstapjes met uw gezin in overvloed naar de vele pittoreske dorpjes, gezellige steden, musea en (overdekte) speelparadijzen, kortom: u zult zich bij ons niet snel vervelen.
Wordt nog enthousiaster tijdens het lezen van onze site!

De familie Beerents en medewerkers heten u graag van harte welkom op onze camping en wensen u een fantastisch verblijf toe.

Tot ziens,
Willem en Monique Beerents


Recron
Bekijk de zoover beoordeling
« Bekijk de zoover beoordeling
Route.nl