Omgeving overzicht

In de buurt

Onze camping ligt op Zuid-Beveland, het land tussen de Ooster- en Westerschelde. Een streek waar land en zee elkaar op een bijzondere manier beïnvloeden. De rijke historie waarbij de drooglegging een hele belangrijke rol speelt is op vele plekken terug te vinden. Sommige gedeeltes van Zuid- Beveland waar eerst water was, zijn door menselijk ingrijpen stukje bij beetje droog komen te liggen. Maak een wandel- of fietstocht door Yerseke Moer, een prachtig natuureservaat, vlakbij de camping. Bezoek ook zeker de oesterputten, waar oesterproeverijen zijn en rondleidingen.

Zuid-Beveland telt tal van verrassende plaatsen. Met de stad Goes en meer dan dertig dorpen in een uitgestrekt landschap, is een ontdekkingstocht door Zuid-Beveland zeker de moeite waard.

Voor meer informatie over Zuid-Beveland kijkt u hier.

Voor een dagje uit kunt u ook naar Antwerpen, geweldig shoppen op de Meir en genieten van Belgische specialiteiten. Ook Brugge, het "Venetië" van België, is een aanrader! Een geweldige culturele en historische stad waarop de Belgen terecht trots mogen zijn.

Logo Recron Zoover logo